Меѓународна конференција „Корупцијата и високото образование“ – 11.09.2018 год.

Меѓународната конференција „Корупцијата и високото образование“ со посебен фокус на примената на Законот за заштита на укажувачите ќе се одржи на Универзитетот на Југоисточна Европа во Скопје на 11 септември 2018 година.

Програмата на конференцијата може да ја преземете тука.